Materialenkast in de sporthal de waaiershoek


Na een lange tijd wachten is er afgelopen weken hard gewerkt aan een materialenkast in sporthal de waaiershoek. Deze is aangeschaft omdat de materialen en vooral de ballen elke ochtend door de gehele zaal verspreid lagen en de leerkrachten van de berechja hier heel wat keren over hebben geklaagd. 

De kast is bedoelt om de ballen in op te bergen en een aantal andere volleybalspullen zoals senseo, wedstrijdformulieren,telbord, muziekbox  enz enz

We verwachten dan ook dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt en alles opruimt na zijn volleybaltraining, wij houden de aanvoerders en de trainers hiervoor verantwoordellijk.

Momenteel hebben wij 2 ballenkarretjes deze passen natuulijk niet allebei uitgeklapt in de kast, het is de bedoeling dat alle losse ballen in het ene karretje worden gedaan zodat het 2e karretje dan ingeklapt kan worden.

Alle aanvoerders en trainers van de jeugd, krijgen een sleutel van deze kast zodat deze aan het eind van elke trainingsavond ook weer op slot gedaan kan worden.

 

Wij hopen op jullie medewerking.

 

Het volleybalbestuur

 
Geplaatst op 30-11-2015 om 19:59 - door Volley
Er zijn geen reacties